Η παραγγελία σας μπορεί να πραγματοποιηθεί με τους εξής τρόπους :

1. Τηλεφωνικά καλώντας μας στο 2410 57 54 84 συνομιλώντας με ένα εκπρόσωπο της εταιρείας μας.

2. Με email στο info@promoteam.g

* Εάν επιλέξετε να κάνετε αποστολή της παραγγελίας σας μέσω email πρέπει απαραίτητα να συμπεριλάβετε ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΑΣ και τα παρακάτω στοιχεία. Ονοματεπώνυμο Διεύθυνση (οδός και αριθμός), Πόλη, Ταχυδρομικός κώδικας Τηλέφωνο (κινητό ή σταθερό, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email).

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την έκδοση τιμολογίου τότε πρέπει να συμπεριλάβετε και τα παρακάτω στοιχεία. Όνομα / Επωνυμία Εταιρίας, Α.Φ.Μ. , Δ.Ο.Υ., Δραστηριότητα (επάγγελμα), Διεύθυνση και Τηλέφωνο.

Αφού Επιβεβαιώσουμε την παραγγελία σας και σας στείλουμε Γραπτή Απάντηση για τον χρόνο παράδοσης και το συνολικό κόστος, Θα πρέπει για να προχωρήσει η παραγγελία να μας αποστείλετε και εσείς γραπτή επιβεβαίωση, Μακέτες Εκτύπωσης και να προκαταβάλλεται το 50% του συνολικού ποσού.

Οι περισσότερες παραγγελίες ολοκληρώνονται σε 5 – 8 εργάσιμες, εκτός εάν τα εμπορεύματα πρέπει να εισαχθούν από Ευρώπη οπότε θα υπολογίζετε 4 – 6 ημέρες επιπλέον.

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΜΑΣ ΣΤΟΧΟ.

Μόλις ολοκληρωθεί η παραγγελία σας και είναι έτοιμη προς αποστολή Θα πρέπει να Εξοφληθεί και το υπόλοιπο του τιμολογίου.

** ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΕΞΟΦΛΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ (και με δυνατότητα Άτοκων δόσεων)