Παραλάβετε την παραγγελία σας, με τον τρόπο που επιθυμείτε…

1. Οι παραδόσεις των παραγγελθέντων προϊόντων που θέλουν επεξεργασία (κέντημα –  τύπωμα – χάραξη) εκτελούνται σε όλη την Ελλάδα από την εταιρεία SPEEDEX εντός 6-9 εργάσιμων ημερών. Σε περιπτώσεις δυσπρόσιτων περιοχών, οι παραδόσεις εξετάζονται κατά περίπτωση.

Το κόστος των μεταφορικών σε όλη την Ελλάδα για δέματα μέχρι 3kg ανέρχεται στα 5€. Στις περιπτώσεις που το Βάρος του Δέματος είναι παραπάνω από 3 Kg η χρέωση είναι 1,5 € επιπλέον ανά 2 kg.

2. Παραλαβή από την Εταιρεία PROMOTEAM στη ΛΑΡΙΣΑ, Φαρσάλων 180 (δίπλα στο Ξενοδοχείο IMPERIAL).Ο πελάτης έχει την επιλογή να παραλάβει ο ίδιος από το φυσικό μας κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα μεταφοράς.

3. Μεταφορική Εταιρία της επιλογής σας. Μπορούμε να σας αποστείλουμε τα προϊόντα μας με μεταφορική εταιρεία δικής σας επιλογής, που θα μας υποδείξετε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας εντός 6-9 εργάσιμων ημερών.
Εσείς απλά Θα πρέπει να εξοφλήσετε την ΑΞΙΑ του Τιμολογίου στην τράπεζα και εμείς θα οργανώσουμε την αποστολή της παραγγελίας σας, με ασφάλεια και ταχύτητα

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για τιμολόγια άνω των 400€ !!!