Ανακοινώσεις

Καλωσορίσατε στην νέα μας ιστοσελίδα!

Καλωσορίσατε στην νέα μας ιστοσελίδα!

Η κατασκευή της νέας μας ιστοσελίδας έχει ολοκληρωθεί και βρίσκεται πλέον στη διάθεσή σας.

Η νέα μας ιστοσελίδας, θα ενημερώνεται καθημερινά προκειμένου να σας δώσει τη δυνατότητα να γνωρίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας μας.

Λίγη υπομονή, προκειμένου το προσωπικό του καταστήματός μας να αναρτήσει σταδιακά όλη αυτήν την γκάμα των προϊόντων και υπηρεσιών μας!

Με πιστοποιητικά ασφαλείας και λογισμικά προστασίας, ξενοιάστε και περιηγηθείτε άφοβα. Προκειμένου να σας εξυπηρετήσουμε δεχόμαστε παραγγελίες τηλεφωνικά.

Η ιστοσελίδα μας δημιουργήθηκε σύμφωνα με τα πρότυπα WCAG / ADA / 508 για Άτομα Με Ειδικές Ανάγκες!
Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως αναφέρετε και παραπάνω η ιστοσελίδα μας έχει κατασκευαστεί προκειμένου να πληρεί τα πρότυπα WCAG / ADA / 508 για άτομα με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ) ώστε να είναι ευανάγνωστη και εύχρηστη από όλους.

Να ευχαριστήσουμε στο σημείο αυτό την εταιρεία WEBGRECO για την υπέροχη δουλειά που έκανε τόσο στην κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος, αλλά και στην ενέργειες έκανε μέσο της ίδιας αλλά και των συνεργατών της, προκειμένου η εταιρεία μας να καθοδηγηθεί σωστά και να λάβει την κάθε δυνατή υποστήριξη τεχνικά αλλά και χρηματοδοτικά.

Ο ιστόχωρός μας διαθέτει ένα μενού ενημέρωσης, όπου θα μπορείτε να μαθαίνετε τα νέα, ανακοινώσεις και προσφορές μας.

Φυσικά, σε ότι αφορά τα νέα και τις προσφορές του καταστήματός μας, να σας θυμίσουμε ότι και η κοινωνική δικτύωση μας όπως facebook και google είναι στη διάθεσή σας.

Καλή περιήγηση!