Κυκλοφόρησε ο νέος επετειακός κατάλογος για τα 40 χρόνια της Delta Plus, μια ειδική επετειακή έκδοση!

Από το 1977, η Delta Plus έχει διασφαλίσει με σοβαρότητα και επαγγελματισμό την αποστολή της: δηλαδή να προστατέψει τον άνθρωπο στον χώρο εργασίας του. Η επιλογή των προϊόντων σε αυτόν τον κατάλογο απεικονίζει αυτή την δέσμευση. Από την μια μεριά, προσφέρει προϊόντα «Με υπογραφή», τα εμβλήματα μακροζωίας των προϊόντων της Delta Plus, και από την άλλη μεριά εμπορεύματα «Νέου Δυναμισμού» τα οποία αντανακλούν το επιχειρηματικό και καινοτόμο πνεύμα της Delta Plus. Όλα στην υπηρεσία της ασφάλειας στον χώρο της εργασίας.

Όταν η περιπέτεια ξεκίνησε πριν από 40 χρόνια σαν οικογενειακή, η Delta Plus είχε ήδη χαρακτηριστεί από το πρωτοποριακό πνεύμα της. Τοποθετώντας την προστα- σία του ανθρώπου στην καρδιά της σκέψης της, η εταιρεία οικοδομήθηκε πάνω σε τρεις βασικές αρχές: την συνολική προσφορά, προβάλλοντας άριστη προστα- σία από το κεφάλι έως τα δάκτυλα, την αντίληψη της σχέσης αξίας-προϊόντος, προσφέροντας μια ποικιλία από προϊόντα προσαρμοσμένα στις ιδιαίτερες ανάγκες στην καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής, και τέλος, την εγγύτητα των διανομών και χρηστών, με μια ισχυρή παρουσία της ομάδας της προκειμένου να προωθεί μια ποιοτική υπηρεσία.
Είναι αληθές ότι το πρωτοποριακό όραμα των ΜΑΠ αντανακλάται στην «ΥΠΟΓΡΑ- ΦΗ» των προϊόντων αυτού του καταλόγου.

Ενώ οι τρεις κύριοι πυλώνες της Delta Plus παραμένουν, το κανονιστικό περιβάλλον και τα καταναλωτικά σχέδια των ΜΑΠ έχουν αλλάξει δραματικά. Πέντε οικογένειες προϊόντων ειδίκευσης έχουν οικοδομηθεί (Κεφάλι, Χέρια, Σώμα, Πόδια, Αντιπτωτική προστασία) για να ανταποκριθούν στις συνεχώς μεταβαλλόμε- νες συνθήκες. Και χάρη στις παθιασμένες ομάδες μας, τα προϊόντα ΝΕΟΥ ΔΥ-ΝΑΜΙΣΜΟΥ ανταποκρίνονται σε αυτήν την ώθηση, τα οποία επισημαίνονται στον κατάλογό μας.

Είναι κατανοητό ότι αυτή η ισχυρή αμφιθυμία απεικονίζεται εδώ. Αυτός ο κατάλογος είναι κατεξοχήν υποβλητικός και εορταστικός... ένας επετειακός κατάλογος για όλα αυτά τα 40 χρόνια, με περισσότερα από 200 προϊόντα!

"The Safety Book" catalogue

 

 

Πατήστε στον παραπάνω σύνδεσμο, δείτε το βίντο που ακολουθεί ή επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για να σας ενημερώσουμε για το πως μπορούμε να μεταμορφώσοουμε αυτά τα προϊόντα ταυτόχρονα και σε προϊόντα προβολής!

 

 

 

Δεν βρήκατε το προϊόν που ψάχνετε!
PROMOTEAM... promotions + printings!

Η εταιρεία PROMOTEAM ιδρύθηκε το 2007, με σκοπό την εισαγωγή, εμπορία και κατασκευή διαφημιστικών ενδυμάτων και δώρων, εταιρικών και εργατικών ρούχων αλλά και επιγραφές, αυτοκόλλητα, μουσαμάδες και αναμνηστικά...


Τελευταίες Προσφορές...

Επικοινωνία

ΖΑΧΑΡΟΥΛΗ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε.
Υπεύθ. Πωλήσεων και Παραγωγής
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Φαρσάλων 180, Τ.Κ.41335, Λάρισα, ΕΛΛΑΔΑ

info@promoteam.gr

P: +30 2410 575484