PROMOTEAM

 

Η εταιρεία PROMOTEAM ιδρύθηκε το 2007 από τον Χριστόφορο Παπαδημητρίου με σκοπό την εισαγωγή, εμπορία και κατασκευή διαφημιστικών ενδυμάτων και δώρων, εταιρικών και εργατικών ρούχων αλλά και επιγραφές, αυτοκόλλητα, μουσαμάδες και αναμνηστικά.

Μετατρέπουμε τις ιδέες σας σε προϊόντα προβολής. Μπορούμε να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα που θα είναι μοναδικά για την προβολή της επιχείρησης!

Διαθέτουμε την πιο σύγχρονη κάθετη μονάδα στη κεντρική Ελλάδα με παραγωγικά αυτόματα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Σε συνάρτηση με την πολυετή εμπειρία και γνώση τόσο στις πρώτες ύλες όσο και στην αξιοποίηση των υπερσύγχρονων μηχανημάτων από το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σας εγγυόμαστε άριστα αποτελέσματα στη παραγγελιά που θα μας αναθέσετε!

Ειδικότερα διαθέτουμε:

  • Δύο (2) κεντητικές μηχανές 12χρωμες 8 κ 1κεφαλής
  • Αυτόματη 6χρωμη μηχανή μεταξοτυπίας
  • Plotter ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους
  • κοπτικό βινύλιο
  • και άλλα πολλά βοηθητικά μηχανήματα απαραίτητα για την τελειοποίηση των εργασιών

Η δεκαετής εμπειρία μας, οι εκατοντάδες ευχαριστημένοι πελάτες μας, η συνέπεια και η αξιοπιστία άλλα και ο έλεγχος της παραγωγής μας καθιστούν ως έναν από τους καλύτερους του χώρο.

Η εταιρεία διαθέτει τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Στο πελατολόγιο της συμπεριλαμβάνονται μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, ιδιώτες, αθλητικές ομάδες και σύλλογοι. Θα χαρούμε πολύ να σας εξυπηρετήσουμε, διαβεβαιώνοντάς σας τόσο για την ποιότητα, την τιμή και το χρόνο παράδοση των προϊόντων μας.

Αναπτύσσουμε στις συνεργασίες μας σχέσεις εμπιστοσύνης με συνέπεια και αξιοπιστία. Πρωταρχικός μας στόχος είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και μετά η Εμπορική Συνεργασία. Αυτό κάνει τους πελάτες μας, να μας εμπιστεύονται και να συνεργάζονται μαζί μας για πολλά χρόνια!

Η ποιότητα για μας είναι αδιαπραγμάτευτη, στην εποχή που όλα γύρω μας επιλέγονται με βάση το χαμηλότερο κόστος ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ και ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ!

 

Διαθέτουμε κάθετη μονάδα με υπερσύγχρονα μηχανήματα!

embroidery

ΚΕΝΤΗΜΑ

Κεντάμε το λογότυπο σας σε καπέλα ρούχα και παπούτσια έως και 12 χρώματα!

silk printing

ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ

Τυπώνουμε το λογότυπο ή σχέδιο της επιλογής σας σε μπλουζάκια έως 6 χρώματα!

plotter printing

ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Ψηφιακές εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους με plotter τελευταίας τεχνολογίας!

laser engraving

ΧΑΡΑΞΗ

Χαράζουμε πλακέτες και λογότυπα σε μια μεγάλη γκάμα υλικών με υπερσύγχρονο Laser!

Τρόποι Πληρωμής

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή, σας παρέχουμε πολλούς τρείς τρόπους πληρωμής, τους οποίους μπορείτε να επιλέξετε για την εξόφληση της παραγγελίας σας.

Μετρητά

Με μετρητά στην έδρα μας ή σε κάποιον από τους τοπικούς μας αντιπροσώπους.

Κατάθεση

Πληρωμή μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών (ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

Αντικαταβολή

Με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων (ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ).

Τρόποι Αποστολής

Παραλάβετε την παραγγελία σας, με τον τρόπο που επιθυμείτε...

Για όσους έχουν την δυνατότητα μπορούν να παραλάβουν την παραγγελία τους απευθείας από το κατάστημά μας, αποφεύγοντας τα έξοδα αποστολής. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 350€
Για αποστολή της παραγγελίας με ταχυδιανομή (courier) η χρέωση κυμαίνεται από 6 έως 20€ αναλόγως το βάρος και τον προορισμό. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 350€
Για αποστολή με μεταφορική η χρέωση είναι από 3,5 έως 5€ ανά κιβώτιο για Αθήνα - Θεσσαλονίκη. Με επιπλέον χρέωση 4 έως 5€ για αποστολή στην υπόλοιπη Ελλάδα. ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 350€

Δημιουργίες μόνο με επώνυμα... προϊόντα, πρώτες ύλες και μηχανήματα!

PROMOTEAM... promotions + printings!

Η εταιρεία PROMOTEAM ιδρύθηκε το 2007, με σκοπό την εισαγωγή, εμπορία και κατασκευή διαφημιστικών ενδυμάτων και δώρων, εταιρικών και εργατικών ρούχων αλλά και επιγραφές, αυτοκόλλητα, μουσαμάδες και αναμνηστικά...


Τελευταίες Προσφορές...

Επικοινωνία

ΖΑΧΑΡΟΥΛΗ Γ. & ΣΙΑ Ο.Ε.
Υπεύθ. Πωλήσεων και Παραγωγής
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Φαρσάλων 180, Τ.Κ.41335, Λάρισα, ΕΛΛΑΔΑ

info@promoteam.gr

P: +30 2410 575484